Kirkekor

Så er Sunds Kirkekor ved at være klar til at modtage nye sangere.
Kirkekoret er for piger og drenge, fra 3. klasse og opefter.

Vi øver i sognegården, lige ved siden af kirken. Nye medlemmer tages ind efter sommerferien, og første gang efter sommerferien er onsdag den 23. august. Vi øver hver onsdag efter skole til 16.30. Vi synger et blandet repertoire af salmer, rytmisk og klassisk sang, og bruger også tid på at lære noder og bruge ørerne mens vi synger.

Musikteorien leger vi ind med Music Mind Games, hvilket er vældigt populært i koret. For nye sangere vil der være et lille kursus i gudstjenestens forløb, samt grundlæggende viden som korsanger. Som sanger lærer man at bruge åndedrættet rigtigt, at synge flerstemmigt og få erfaring med at optræde. At synge i kor er en oplevelse og et fællesskab, hvor man ikke bare mødes i musikken, men også socialt og ud over kirkens grænser. Derfor lægger vi stor vægt på, at alle har det godt.

I foråret plejer vi at deltage i Gospel-kids Festival og i flere år har vi deltaget i Norbusang Festival, som har været i Norge, Finland og Danmark. Koret synger til gudstjeneste cirka en gang hver måned. Desuden medvirker koret til højtider, julekoncert mv.

Undervisningen er gratis og du får hver gang en forfriskning. Som medlem af koret bliver du endda aflønnet.

For tiden har vi kun ét kirkekor, men starter gerne både spirekor, juniorkor og ungdomskor op igen, hvis det kan lade sig gøre.

Kontakt organist og korleder Elsebeth Kvistgaard, 9626 5724, for yderligere informationer.

22okt kl. 10:30

v/ Sigrid Marcussen

22okt kl. 10:30
29okt kl. 10:30

v/ Sigrid Marcussen
BUSK-gudstjeneste - KFUM & K medvirker

29okt kl. 10:30
05nov kl. 14:00

Allehelgen søndag

05nov kl. 14:00

31okt kl. 19:30

Kirkekoncert - Lutherrosen

- med mezzosopran Merete Laursen og pianist Kamilla Sørensen
Se omtale

31okt kl. 19:30
22nov kl. 17:30

Sognecafé med Mariann Mikkelsen

Vi skal lytte til sang og harpespil af én af områdets dygtige musikere.
Se omtale

22nov kl. 17:30