Salmerødder

I en længere årrække har babysalmesang været et hit i Sunds Kirke, som i så mange andre kirker landet over. Men skal man holde med at synge, fordi man er blevet for stor til babysalmesang??

Med en uddannelse inden for sang, musik og bevægelse for børn i alderen 0-5 år, er organist Elsebeth N Kvistgaard godt rustet til at give en spændende undervisning. ”Salmerødder 3-4 år” havde sit første hold i foråret 17, som blev til efter forespørgsel fra forældre, der havde gået på babysalmesang, og holdet blev også hurtigt fyldt op. Programmet er lagt for 3-4 årige, men falder man lidt uden for målgruppen, går det også an, men der er kun 12 pladser, og det første hold blev hurtigt fyldt op. Den voksne der er med barnet, forventes også at være aktiv i undervisningen, da det er en god mulighed for at få en stjernestund med barnet, og for at kunne synge og lege videre derhjemme.

Vi mødes i den store sal i sognegården ved siden af kirken, så der er god plads til at løbe rundt, blæse sæbebobler og mere. Hvis barnet kommer lige fra børnehaven, er det en god ide at komme i god tid og benytte pladserne ude foran til en hyggelig stund med en bid mad. Medbring gerne futter, så I ikke glider på gulvet.

Der er nærmest ingen grænser for hvor meget godt det gør barnet –og den voksne, at være en del af musik, sang og bevægelse, både socialt, motorisk, psykisk, sprogligt og musikalsk. –og så kan man ikke undgå at blive glad i låget!

Næste hold starter onsdag 30/8, kl. 16.40 og kører over et forløb på 6 gange.

22okt kl. 10:30

v/ Sigrid Marcussen

22okt kl. 10:30
29okt kl. 10:30

v/ Sigrid Marcussen
BUSK-gudstjeneste - KFUM & K medvirker

29okt kl. 10:30
05nov kl. 14:00

Allehelgen søndag

05nov kl. 14:00

31okt kl. 19:30

Kirkekoncert - Lutherrosen

- med mezzosopran Merete Laursen og pianist Kamilla Sørensen
Se omtale

31okt kl. 19:30
22nov kl. 17:30

Sognecafé med Mariann Mikkelsen

Vi skal lytte til sang og harpespil af én af områdets dygtige musikere.
Se omtale

22nov kl. 17:30