Hvad gør man ved...

Fødsler

1 – 3 dage efter fødslen registreres barnet i cpr systemet af kordegnen. Ugifte par får fælles forældremyndighed ved at indtaste Omsorgs- & Ansvarserklæring på www.borger.dk hvis begge parter har NemID. Dette skal ske senest 14 dage efter fødslen. Har man ikke NemID, kan kirkekontoret kontaktes for yderligere oplysninger.

Dåb/navngivning

Et barn skal navngives senest seks måneder efter fødslen. Dette foregår på www.borger.dk  hvis begge parter har NemID, eller ved at barnet bliver døbt. Har man ikke NemID, kan kirkekontoret kontaktes for yderligere oplysninger. Datoen for dåben aftales med kordegnen.

Vielse

Tid og dato aftales med kordegnen eller sognepræsten. Før vielsen skaffes en prøvelsesattest, ved at udfylde en ægteskabserklæring på www.borger.dk hvis begge parter har NemID. Prøvelsesattesten må maksimalt være fire måneder gammel ved vielsen.

Dødsfald

Meddeles til kirkekontoret eller sognepræsten. Tidspunkt for bisættelse eller begravelse aftales – evt. via bedemanden – ligeledes med kirkekontoret eller sognepræsten.

Læs om gravstedstyper på Sunds Kirkegård her.

22okt kl. 10:30

v/ Sigrid Marcussen

22okt kl. 10:30
29okt kl. 10:30

v/ Sigrid Marcussen
BUSK-gudstjeneste - KFUM & K medvirker

29okt kl. 10:30
05nov kl. 14:00

Allehelgen søndag

05nov kl. 14:00

31okt kl. 19:30

Kirkekoncert - Lutherrosen

- med mezzosopran Merete Laursen og pianist Kamilla Sørensen
Se omtale

31okt kl. 19:30
22nov kl. 17:30

Sognecafé med Mariann Mikkelsen

Vi skal lytte til sang og harpespil af én af områdets dygtige musikere.
Se omtale

22nov kl. 17:30