Babyrytmik

Børn er født musikalske, og derfor er musik et godt redskab til at stimulere børnenes sanseudvikling. Denne stimulering af sanserne er af lige så fundamental betydning som mad og drikke, og skal betragtes som hjernens livsnødvendige næring.

Hvem kan deltage?
Vi anbefaler, at barnet er mellem 3 og 12 måneder – ifølge med mor, far, bedsteforældre eller pige i huset. Programmet er lagt til børn der endnu ikke kravler omkring.

Tid og sted
Vi planlægger normalt to årlige hold á 8 onsdage. Forårsholdet forventes at slutte omkring påske. Efterårsholdet forventes at slutte i løbet af november måned.

Praktiske oplysninger
Vi serverer kaffe, the og kakao. Medbring gerne en lille forfriskning. Vi benytter kirkens helt specielle rum.

Hvem er vi?
Efter 01.01.2018: Dario Andreella,
organist v/ Sunds Kirke: organist@sundskirke.dk Tlf.: 5164 7664

Susanne Pedersen,