Barselscafe for forældre med børn på 0-2 år

Vil du også gerne mødes med andre på barsel og snakke om relevante emner? Så kan du overveje at deltage i Folkekirkens Familiestøttes barselscafe.

Barselscafeen er for dig, der er forælder til et barn i alderen 0-2 år, og som har lyst til at mødes med andre på barsel og dele din oplevelse af hverdagen.

Barselscafeens indhold
Barselscafeen har åbent hver 14. dag i halvanden time, er gratis, og du behøver ikke at tilmelde dig. Du kan vælge at deltage, når det passer dig.

Program:
• 1-2 sanglege med børnene
• 30 minutters samtale, hvor der tages et tema op, der er relevant for forældre med små børn
• Kaffe, te og boller med fri snak om hverdagen og løst og fast

Noget for dig?
Både mødre og fædre er meget velkomne i barselscafeen. Hvis du tænker, at barselscafeen kunne være noget for dig, så er du velkommen til blot at møde op. Der er ingen tilmelding.

Du kan også kontakte koordinator Lene Frølund Rasmussen på 23827873 eller lfr@km.dk og høre mere.

Barselscafe i Sunds: Tirsdage i lige uger kl. 10 -11.30. Vi mødes på Biblioteket i Sunds, Sunds Hovedgade 50, 7451 Sunds. Opstart d. 12. november 2019

Følg med på facebooksiden, hvor vi bl.a. deler hvilket tema, der tages op næste gang og læs mere om Folkekirkens Familiestøtte på www.folkekirkensfamiliestotte.dk

Link til Facebooksiden: https://www.facebook.com/folkekirkensfamiliestotteherning/