Frivilligkorps ved Sunds Kirke

– giv en hånd med, når det sner!

I kirke og sognegård i Sunds samles rigtig mange – børn, unge, gamle og dem midt imellem til søndagens gudstjeneste, koncerter, foredrag, sognecafé, sangaftener og meget andet.

Vi glæder sig over den store tilslutning til kirkelivet i vores sogn. Men der er også brug for en hjælpende hånd – praktisk hjælp til et eller flere af de mange arrangementer.

Derfor har menighedsrådet besluttet at oprette et frivilligkorps, som man kan tilmelde sig, hvis man gerne vil hjælpe til med det ene eller andet. Der er brug for mange forskellige slags hænder, og enhver giver efter, hvad man formår og har overskud til.

Tilmelding
Vil du være med til at give en hjælpende hånd, så send en mail med emnelinjen “Frivilligkorps” til menighedsrådets formand, Inger Christensen på itc@pc.dk  og angiv evt. hvordan og hvor meget, du ønsker at hjælpe.

26aug kl. 10:30

26aug kl. 10:30
02sep kl. 10:30

02sep kl. 10:30
09sep kl. 10:30

v/ Sigrid Marcussen

09sep kl. 10:30

22aug kl. 17:00

Spaghettigudstjeneste under åben himmel

- på plænen bag Sunds kirkes sognegård.
Læs omtale!

22aug kl. 17:00