Efterlysning fra kunstudvalget

Vi er på jagt efter gamle Jesusbilleder.
Hermed mener vi masseproducerede billeder udgivet på papir, pap eller i enkelte tilfælde på fajance. Jesusbillederne hang førhen især i missionshuse, men var også meget udbredt i almindelige hjem. Det kunne være billeder, der forestiller: Jesus prædiker fra båden, Jesus som tolvårig i templet, Jesus med lammet, Jesus stiller stormen på søen Jesus og disciplene og mange, mange flere.
Endvidere er vi også på jagt efter Troens ord, som er skriftsteder, syet på eller broderet og sat i ramme. De har ligeledes hængt i missionshuse og almindelige hjem. Det kunne være skriftsteder som Alt af nåde, Jesus alene, Jesus lever, Vær stille for Gud, Han har gjort alle ting vel, Gud er kærlighed og mange, mange flere.

Hvis der stadig findes nogle af dem i sognet vil vi gerne lave en udstilling med dem i sognegården, for at vise den nuværende generation, hvordan man førhen offentliggjorde sin religiøsitet på en naiv og dog meget gennemslagskraftig måde.

Vi skal have samlet billederne sammen i løbet af juni måned, så kom med dem, så sætter vi dem ind i sognegården og den 25. august vil der så være fernisering, hvis vi vel og mærke får nogle billeder.

Henvendelse kan ske til Mona Marie Thalund på telefon 30 23 33 28.

30jun kl. 10:30

30jun kl. 10:30
07jul kl. 10:30

v/ Kai Bohsen

07jul kl. 10:30
14jul kl. 10:30

14jul kl. 10:30

02jul kl. 09:00

Morgensang i Sunds Kirke

Morgensang med efterfølgende kaffe i våbenhuset.

02jul kl. 09:00
09jul kl. 09:00

Morgensang i Sunds Kirke

Morgensang med efterfølgende kaffe i våbenhuset.

09jul kl. 09:00

06aug kl. 14:30