Lutherrosen

Merete Laursen
Kamilla Sørensen

”Lutherrosen” – koncert med mezzosopran Merete Laursen og pianist Kamilla Sørensen i anledning af reformationsjubilæet.

Koncerten tager udgangspunkt i Lutherrosen - Luthers personlige segl - som han selv kaldte "et kendetegn for min teologi". Musikken ved koncerten er ikke fra Luthers tid, men nyere kirkemusik, der viser inspiration fra både gospel, pop og den klassiske del af musical-traditionen. Teksterne er helt centrale for koncerten, da det er teksternes indhold, der refererer og afspejler Luthers tanker om indholdet af den kristne tro.

Foruden en masse skøn, lyttervenlig kirkemusik (John Rutter, Bob Chilcott m fl), der reflekterer de forskellige elementer i Lutherrosen, indgår citater af Luther og citater fra nogle af de Luther-salmer, vi har i vores danske salmebog.

Desuden vender "Fader Vor" (i 5 forskellige udgaver) tilbage som et omkvæd gennem hele koncerten for at understrege Luthers pointe; at vi ikke behøver Jomfru Maria, paver eller helgener som mellemled til at bringe vores bønner til Gud, men at hvert eneste menneske kan tale frimodigt til Gud som et barn til sin far.

24dec kl. 13:00

v/ Sigrid Markussen
Familiegudstjeneste ”Jul i børnehøjde”

24dec kl. 13:00
24dec kl. 14:30

Juleaftensgudstjeneste

24dec kl. 14:30
24dec kl. 16:00

Juleaftensgudstjeneste

24dec kl. 16:00
25dec kl. 10:30

Juledag

25dec kl. 10:30
26dec

2. juledag

26dec

28dec kl. 19:00

Sognets Julefest

Festlig, børnevenlig og stemningsfuld julefest i Sognegården
for hele familien.

28dec kl. 19:00
04jan kl. 19:00

Nytårskoncert med Trio Haack

Nordiske toner slås an i enkle og nænsomme fortolkninger.
Se omtale. Der er fri entré

04jan kl. 19:00

23dec kl. 16:00