Nytårskoncerten med Elena Koukhar og Piet Larsen

Lørdag den 4. januar kl. 16.00 i kirken
Nytårskoncerten 2020 i Sunds Kirke fejrer det nye år med en festlig, bevægende og underholdende koncert med Elena Koukhar på klaver og orgel, og Piet Larsen baryton.

Piet Larsen har fået sin sanglige uddannelse hos bl.a. docent Susanna Eken og operasanger Ole Hedegaard. Efterfølgende har han videreuddannet sig med studier, og har endvidere deltaget i masterclasses i Zürich, Alsace og Wien. Herudover er han cand. phil. i musikvidenskab fra Københavns Universitet.
Piet Larsen er medlem af DR Vokalensemblet.

Elena Koukhar tog diplomeksamen som pianist fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i 2004. På Musikkonservatoriet medvirkede hun i adskillige officielle koncerter, både som solist og kammermusiker. Elena tog også kandidateksamen i kirkemusik (orgel) ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium.

Elena Koukhar har givet solokoncerter i Danmark, Frankrig, Rusland, Israel, Tjekkiet og Schweiz, og er for tiden ansat som organist ved Dråby/Gerlev kirker i Jægerspris.

Glæd dig til et strålende genhør med klassiske hits: b.la “Fuglefængerarien” fra Mozarts ”Tryllefløjten”, “Di Provenza il mar, il suol” fra Verdis ”Traviata”, og den berømte Widors Toccata fra 5. Orgelsymfoni sammen med nogle små, perlende overraskelser.

Der er kaffe og kage i Sognegården efter koncerten, som er gratis og for alle.

Elena Koukhar og Piet Larsen