Hvad gør man ved...

Fødsler

1 – 3 dage efter fødslen registreres barnet i cpr systemet af kordegnen. Ugifte par får fælles forældremyndighed ved at indtaste Omsorgs- & Ansvarserklæring på www.borger.dk hvis begge parter har NemID. Dette skal ske senest 14 dage efter fødslen. Har man ikke NemID, kan kirkekontoret kontaktes for yderligere oplysninger.

Dåb/navngivning

Et barn skal navngives senest seks måneder efter fødslen. Dette foregår på www.borger.dk  hvis begge parter har NemID, eller ved at barnet bliver døbt. Har man ikke NemID, kan kirkekontoret kontaktes for yderligere oplysninger. Datoen for dåben aftales med kordegnen.

Vielse

Tid og dato aftales med kordegnen eller sognepræsten. Før vielsen skaffes en prøvelsesattest, ved at udfylde en ægteskabserklæring på www.borger.dk hvis begge parter har NemID. Prøvelsesattesten må maksimalt være fire måneder gammel ved vielsen.

Dødsfald

Meddeles til kirkekontoret eller sognepræsten. Tidspunkt for bisættelse eller begravelse aftales – evt. via bedemanden – ligeledes med kirkekontoret eller sognepræsten.

Læs om gravstedstyper på Sunds Kirkegård her.

21okt kl. 10:30

21okt kl. 10:30
28okt kl. 10:30

v/ Sigrid Marcussen
BUSK-gudstjeneste - KFUK & KFUK medvirker

28okt kl. 10:30
04nov kl. 14:00

Alle Helgens Dag

v/ Sigrid Marcussen
BEMÆRK TIDSPUNKTET

04nov kl. 14:00

23okt kl. 19:30

Højskolesangaften

Denne aftens gæster er Elly og Hans Evald Krath.

23okt kl. 19:30
01nov kl. 19:30