Konfirmandfotos 2020 i Sunds Kirke

Lørdag den 5. september kl. 10.30 ved Hanne Marie Meie og Anne Linde Førgaard

Bagerst fra venstre: Hanne Marie Meier, Hans Kvist Nørkjær, Christoffer Brødsgaard Madvig, Alexander Vanggaard Sand , Christoffer Rodin Brandstrup , Anne Linde Førgaard
Forrest fra venstre: Katrine Rebekka Eva-Sofia Sahlmann Møller Højfeldt Lezhshede, Mie Junker Knudsen, Amanda Tess Wagner Pedersen og Silje Gøransson Sørensen

Søndag den 6. september kl. 10.30 ved Asbjørn Munk Hyldgaard

Øverst fra venstre: David Bülow, Simon Danner Hessellund, Victor Frank-Møller og Asbjørn Munk Hyldgaard.
Nederst fra venstre: Sofia Kæseler Jørgensen, Isabella Mouridsen og Lærke Nørbjerg Christensen

Lørdag den 13. juni kl. 8.30 ved Anne Linde Førgaard

Forrest fra venstre: Trine Thomassen, Jessica Luna Voldsgaard, Julie Bakman Mogensen.
Bagest fra venstre: Jonas Junker Appel, Nicholas Holm Mikkelsen, Anders Lundgaard Vang, Oskar Sangild Hansen, William Lund Søgaard.

Lørdag den 13. maj kl. 10.00 ved Hanne Marie Meier

Forrest fra venstre: Astrid Marie Weyergang, Maria Theresia Møller Jessen.
Bagest fra venstre: Marcus Nonbo Kristensen, Marcus Wann, Aksel Jordan Eriksen, Alexander Lund Fasterholt

Lørdag den 13. juni kl. 11.30 ved Hanne Marie Meier

Forrest fra venstre: Anne Marie Sandahl Strøm, Agnes Thornvig Overgaard, Maja Bøgelund Boll, Laura Bodil Nielsen.
Bagest fra venstre: Benjamin Nørgaard, Oliver Johannes Mau Olsen, Alexander Høygaard Andersen, Marius Hoff Thomsen.

Lørdag den 13. juni kl. 13.00 ved Anne Linde Førgaard

Forrest fra venstre: Sofie Storm Nuppenau, Mikkeline Kirketerp, Zindy Michaela Dalsgaard Jensen.
Bagest fra venstre: Søren Vest Vilsbøll, Mikkel Bækgaard Rand, Emil Bækgaard Rand, Oliver Kirkeby Willumsen, Mikkel Westergaard.

Søndag den 14. juni kl. 8.30 ved Asbjørn Munk Hyldgaard

Forrest fra venstre: Alberte Inge Hotherhøj Andersen, Maria Rasmussen Kølbæk, Smilla Sangild Dalberg, Cecilie Lie Jørgensen.
Bagest fra venstre: Sebastian Winther Stærdahl, Mikkel Kruse Vase, David Christoffer Cato Bjørn, Tobias Reinhold, Asbjørn Munk Hyldgaard.

Søndag den 14. juni kl. 10.00 ved Asbjørn Munk Hyldgaard

Forrest fra venstre: Anna Sønderriis Vestergaard, Vibe Rosgaard Hansen, Celine Keinicke Machmüller, Lærke Skaaning Munkholm.
Bagest fra venstre: Mikkel Præst Søgaard, Noah Kirk Josefsen, Jens Breum Thomsen, Emil Skaaning Munkholm, Asbjørn Munk Hyldgaard.

Søndag den 14. juni kl. 11.30 ved Asbjørn Munk Hyldgaard

Forrest fra venstre: Caroline Bach Dolberg, Julie Hærvig Schnack, Emilie Venø Klink, Ninna Stoustrup Kristensen.
Bagest fra venstre:  Mathias Meldhede, Malte Ørneborg Jeppesen, Simon Bøgh Pedersen, Asbjørn Munk Hyldgaard.

29nov kl. 10:30

Højmesse