Kirkegården

På Sunds Kirkegård er der mulighed for, at vælge mellem seks forskellige typer gravsteder. Hver type har sine muligheder, som du kan læse om herunder.
Fredningstiden for gravsteder på Sunds Kirkegård er 30 år for kistebegravelser og 10 år for urnebegravelser.

Generelle retninglinjer
Uanset hvilken type gravsted man vælger, skal gravstedet holdes, så det falder naturligt ind i den helhed, kirkegården danner. Se i øvrigt kirkegårdsvedtægten ved indgangen.

Gravsteder anvises af kirkegårdens personale. Man er altid velkommen til at henvende sig, også med spørgsmål vedrørende gravstedstyper.

Legatgravsted
Ved oprettelse af et legat indbetales der et engangsbeløb til Viborg Stift, dækkende et aftalt åremål. Derefter påtager kirkegården sig den forpligtelse, der er aftalt i legatet (her kan indgås aftaler om: renholdelse, grandækning og beplantning med sommerblomster). Udfærdigelsen af legatet foretages af kirkens graver.

Se her hvilke gravstedstyper der er mulighed for på Sunds kirkegård.

Træffetider
Kirkegårdens graver træffes tirsdag – fredag kl. 12.00-12.30 på tlf. 51 64 71 10.

Kirkekontoret ( tlf. 51 64 76 40 ):

Mandag: Lukket
Tirsdag – torsdag: 9.00 – 13.30
Torsdag tillige: 15.00 – 17.00
Fredag: 9.00 – 13.00

Søg efter gravsteder på Sunds kirkegård!

27maj kl. 10:30

Trinitatis søndag