Gravstedstyper på Sunds kirkegård

Nedenstående kan også hentes som folder (PDF) her. Priserne fremgår ikke af folderen.

Traditionelt gravsted

Det traditionelle gravsted kan bruges både ved kistebegravelser og urnenedsættelser.

Et tokistes gravsted måler minimum 2,6 m x 2,6 m. Det traditionelle gravsted forefindes i størrelser på indtil 4 kistepladser.
På den nye afdeling begrænses stenens størrelse til 90 cm x 80 cm (bredde x højde)

Der kan aftales årlig vedligeholdelse med graveren, eller man kan vælge at tegne legat i stiftet.

Legat, 10 år: 13.000 kr.
Legat, 30 år: 39.000 kr.
Årlig aftale: 1.300 kr.

Eget vedligehold er muligt for denne gravstedstype. Hvis dette ønskes, er gravstedet gratis.

Plænegravsted, type 1

På den nye kirkegårdsafdeling findes legatgravsteder med hæk og plæne. Kan bruges ved både kistebegravelser og urnenedsættelser.

Plænen udgør 4/5 af gravstedet. På den sidste femtedel placeres stenen, hvis maximale mål er: 80 cm x 70 cm (bredde x højde). Kun plads til afskårne blomster og sommerblomster.

Gravstedet passes af kirkegården i henhold til det aftalte i legatet.

Priser:
Legat, 10 år (urner): 7.500 kr.
Legat, 30 år (kister): 22.500 kr.

Det er også muligt at vælge to pladser for et større gravsted.
I så fald er priserne:

Legat, 10 år (urner): 10.634 kr.
Legat, 30 år (kister): 31.890 kr.

Eget vedligehold er ikke muligt for denne gravstedstype

Plænegravsted, type 2

På den nye kirkegårdsafdeling nord for kirken findes legatgravsteder
i grupper af fire gravsteder, hvor stenene placeres i en firkant med ryggen mod hinanden og med stor beplantning i centrum.

Her gælder de samme retningslinjer som ved
plænegravsted type 1.

Priser:
Legat, 10 år (urner): 10.634 kr.
Legat, 30 år (kister): 31.890 kr.

Eget vedligehold er ikke muligt for denne gravstedstype.

Traditionelt urnegravsted

Bruges kun til urnenedsættelser og barnebegravelser.

Størrelsen er 1,5 kvadratmeter. Samme retningslinjer som traditionelt gravsted, dog med begrænsninger på størrelsen af stenen (max. 60 cm x 40 cm).

Legat, 10 år: 7.450 kr.

Urneplæne med navneplade

Bruges kun til urnenedsættelser og barnebegravelser.

Der må kun placeres afskårne blomster i den vase, som sættes af kirkegården. Stenpladen skal være præcis: 60 cm x 40 cm x 6 cm – upoleret og med udhuggede bogstaver.

Legat, 10 år: 5.720 kr.

Eget vedligehold er ikke muligt for denne gravstedstype

Anonym fælles urnegrav

Bruges kun til urnenedsættelser.

Da man ønsker anonymitet, kan det ikke lade sig gøre at være tilstede ved nedsættelsen, og man får ikke at vide, hvor urnen er nedsat.

Blomster må kun placeres ved granitkorset på brostenene. Der kan ikke placeres mindeplade.

Legat, 10 år: 3.257 kr.

Eget vedligehold er ikke muligt for denne gravstedstype.

27maj kl. 10:30

Trinitatis søndag