Velkommen til Sunds sogn

Vi er vældig glade for vores by, hvor natur og levested går hånd i hånd. Mange siger, at har man først bosat sig i Sunds, så flytter man ikke derfra igen.

Vi er også glade for vores kirke og en levende menighed, hvor vi sammen gør en indsats for at gøre kirken til godt sted at være. Vi er en del af den danske folkekirke, og sognet er præget af de kirkelige organisationer FDF, Ys Men, KFUM og K og Indre Mission. Vi kigger dog ikke så meget efter etiketter, men ønsker i stedet, at alle gennem kirken og vores menighed får et møde med det gode budskab om Jesus Kristus.

Sunds Kirke ligger ca. 8 km nord for Herning. Den nuværende kirke er fra 1897, men der har været kirke i Sunds siden omtrent 1200. Læs mere om kirken på Wikipedia eller ud for billederne herunder.

Byen har udviklet sig drastisk siden 1970’erne, og indbyggertallet er fordoblet på bare 40 år. I dag bor her 4.500 mennesker, og de kan blandt andet nyde godt af et rigt skole- og institutionsliv og et stort udbud af aktiviteter for børn, unge og seniorer.

Også i kirken sigter vi efter at gøre paletten af tilbud bred – centrum for vores aktiviteter er selvfølgelig gudstjenesten om søndagen, hvor alle er velkommen. Her på hjemmesiden orienterer vi løbende om, hvad der sker i sognet.

Hvis du ønsker at vide mere om kirken og dens arbejde, er du meget velkommen til at kontakte én af sognepræsterne:

• Asbjørn Munk Hyldgaard på tlf.: 30 30 28 66, AHY@KM.dk
  • Sigrid Marcussen på tlf.: 51 64 23 10, SIMA@KM.dk

• Menighedrådsformand Inger Toft Christensen på tlf.: 3025 2283, itc@pc.dk

Forhør dig også om det kirkelige foreningsarbejde i byen ved at kontakte én af nedenstående personer:

Fælles-pastoratet

Den 1. juni 2013 blev Sunds Sogn indlemmet i et nydannet fælles-pastorat omfattende Haderup, Feldborg, Grove, Simmelkær og Ilskov sogne. Pastoratet varetages af fire præster (3½ præstestilling), fordelt på Haderup-Feldborg, Grove-Simmelkær-Ilskov og Sunds.

Se mere om de øvrige kirker i pastoratet her:

21okt kl. 10:30

21okt kl. 10:30
28okt kl. 10:30

v/ Sigrid Marcussen
BUSK-gudstjeneste - KFUK & KFUK medvirker

28okt kl. 10:30
04nov kl. 14:00

Alle Helgens Dag

v/ Sigrid Marcussen
BEMÆRK TIDSPUNKTET

04nov kl. 14:00

23okt kl. 19:30

Højskolesangaften

Denne aftens gæster er Elly og Hans Evald Krath.

23okt kl. 19:30
01nov kl. 19:30