Konfirmand 2021

Konfirmandtilmelding
Så er det igen tid for tilmelding til konfirmation 2021 i Sunds. Det sker ved digital registrering hvor forældre/værger udfylder nedenstående blanket.
I den forbindelse er det vigtigt at være opmærksom på følgende i valget af konfirmationskirke:

A: Går på Sunds skole på 6. klassetrin og bor i Sunds, konfirmation den 30. april 2021.
B: Går på Skalmejeskolen på 6. klassetrin og bor i Sunds, konfirmation den 2. maj 2021.
C: Går på Ilskov skole på 6. klassetrin og bor i Ilskov, konfirmation den 2. maj 2021.
D: Bor i Simmelkær, konfirmation den 30. april 2021.

Sidste frist for tilmelding er mandag den 30. marts!

Oplysningerne i blanketten behandles efter gældende persondataforordning (GDPR) med sognepræst Asbjørn Munk Hyldgaard som modtager og behandler.

Konfirmandtilmelding

Tryk "Send tilmelding!" een gang
og afvent kvittering for afsendelse - der kan gå nogle sekunder!

Efterfølgende modtager du e-mail fra kirken med kvittering for modtagelse af tilmeldingen.